Werkzaamheden

Meubels schilderen

Meubels worden gebruikt in en om het woonhuis. Meubels zijn relatief immobiele voorwerpen en worden gemaakt door meubelmakers en meubelfabrikanten. Meestal bestelt u het gewenste meubel bij een woonspeciaalzaak waarop deze op bestelling bij de fabriek wordt gemaakt en afgeleverd bij u thuis.

Meubels en met name houten meubels komen veel voor in huishoudens en horeca. Deze meubels kunnen een prima tweede leven krijgen door ze te schilderen of te spuiten. Meubels spuiten of schilderen gaat niet zomaar. Om een optimale hechting te krijgen tussen verf en het meubelstuk is het belangrijk dat het meubelstuk goed gereinigd is. De onderdelen worden vetvrij gemaakt en vervolgens geschuurd of gestraald om de hechting te vergroten.

Heeft u nog een kast, tafel of ander meubel staan dat u graag wilt opknappen? Weet u niet goed hoe u dit moet aanpakken? Ontbreekt het u aan tijd? Wij adviseren en helpen u graag. Met behulp van decoratieve verftechnieken, speciale (krijt)verf en beits maken wij uw meubels weer als nieuw.

Landelijk, brocant of juist modern en strak: alles kan. Vraag vrijblijvend een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden.