Werkzaamheden

Schilderwerk

Binnenschilderwerk

Het binnenschilderwerk voeren wij uit voor onze particuliere opdrachtgevers en de opdrachtgevers in de utiliteits- en projectmatige nieuwbouw. Ook werken wij al jaren voor vereniging van eigenaren, woningbouwverenigingen, kerken, scholen en zorginstellingen.

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw woning. Niet alleen knapt uw huis hier van op, het beschermt ook tegen weersinvloeden. Om uw woning goed te onderhouden is het verstandig elke 5 jaar het onderhoudsschilderwerk van uw woning te beoordelen. Met name beschadigingen, blaasjes, loszittende verf en houtrot zijn een teken dat uw woning aan een schilderbeurt toe is. Als u het onderhoud te lang uitstelt kunnen de kosten aanzienlijk oplopen. Buitenschilderwerk zorgt ook voor een mooi, fris en fraai uiterlijk. Hierdoor is het dus ook belangrijk voor de waarde van uw huis!

Volledige schildersbeurt

Wilt u uw woning, pand,flat of instelling een nieuwe uitstraling geven? Met een volledige schildersbeurt kunt u dit al realiseren. Met een nieuwe kleur of materiaal kan het geheel al vrolijk worden opgefrist 

Beschermende functie

Binnenschilderwerk omvat al het schilderwerk dat binnen plaats vindt, zoals het schilderen van muren, kozijnen, plafonds, vloeren en trappen. Het binnenschilderwerk heeft een beschermende functie voor uw woning. Het is voor het buitenschilderwerk van belang dat het binnenschilderwerk en het kitwerk in goede conditie verkeren. De verf en kit aan de binnenzijde van uw woning beschermen tegen vocht, slijtage en schimmels. Het wordt vaak onderschat hoeveel vocht er binnenshuis aanwezig is en van invloed is op muren en inventaris. Bij het koken en douchen ontstaat waterdamp. Maar dit komt ook van condens bij koude ramen en muren en het gebruik van uw verwarming. Dankzij een beschermende verflaag trekt deze damp niet in het materiaal.

Wat kunt u verwachten?

  • Ambachtelijk vakwerk
  • Heldere offertes
  • Controle over de kosten
  • Duidelijke afspraken
  • Uitstekende garantie
  • Een oplossing bij geschillen

 Dus twijfel niet en

Vraag hier uw geheel vrijblijvende schilder offerte aan